Zgjidheni një guaskë dhe zbulojeni çfarë thotë për ju

Zgjidheni një guaskë dhe zbulojeni çfarë thotë për ju
Zgjidheni një guaskë dhe zbulojeni çfarë thotë për ju
Zgjidheni një guaskë dhe zbulojeni çfarë thotë për ju

Shikoni mirë tri guaskat më lartë. Cila po ju pëlqen më shumë?

Mos e ndryshoni guaskën, zgjidheni të parën që ua thotë mendja!

Guaska e parë

Kjo guaskë është një tregues i qartë se ju keni kaluar nëpër stuhi serioze në jetën tuaj, dhe tani jeni më mirë.

Gjërat në jetën tuaj mund të kenë shpërthyer nga jashtë dhe të kenë dëmtuar pjesën tuaj të jashtme, por ju jeni ende i mirë brenda.

Guaska e dytë

Kjo guaskë tregon balancë.

Çdo gjë do të bëhet mirë për ju në këtë jetë, nëse i mbani gjërat thjeshtë dhe të balancuara.

Mos provoni që ta përfshini vetën në shumë detyra, të cilat nuk mund t’i bëni mirë. Me fjalë të tjera, mos kafshoni më shumë se që mund të përtypni.

Guaska e tretë

Pjesa e jashtme e kësaj guaske është e bukur.

Është kremoze, me ngjyrë të bardhë perlë dhe definitivisht e lehtë për sytë.

Por shikojeni qendrën e saj! Këto janë pjesë me ‘dhëmbë të mprehtë’.

Është sikur po dëshiron të thotë “Shiko, por rri larg së brendshmes sime”.

Nëse zgjodhët këtë guaskë, kjo do të thotë se ka ardhur koha që të largoheni nga gjërat që po ju mbajnë prapa dhe t’i lejoni njerëzit të qëndrojnë më afër jush.

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/kuriozitete/