Vetëm 1 në 100 njerëz e gjen imazhin e dytë në këtë foto, a je ti një nga ata?

Vetëm 1 në 100 njerëz e gjen imazhin e dytë në këtë foto, a je ti një nga ata?
Vetëm 1 në 100 njerëz e gjen imazhin e dytë në këtë foto, a je ti një nga ata?
Vetëm 1 në 100 njerëz e gjen imazhin e dytë në këtë foto, a je ti një nga ata?

Testet e inteligjencës janë ata që nxjerrin në pah zgjuarsinë e njerëzve.

Shumica prej tyre përfshijnë gjetjen e formulave të caktuara apo datave historike.

Por testi që ka qarkulluar së fundmi në internet kërkon vetëm të përqendroheni në një foto dhe të gjeni çfarë fshihet brenda saj.

Iluzionet optike dhe enigmat e kësaj natyre kanë tërhequr gjithmonë vëmendjen e njerëzve dhe shpeshherë janë përdorur në eksperimente psikologjike si një trajtim efektiv për të zbuluar të pandërgjegjshmen.

Në rast se nuk e gjeni dot shikoni foton e dytë dhe aty do e zbuloni se çfarë fshihet.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuriozitete/