Vetëm 1 në 100 njerëz e gjen imazhin e dytë në këtë foto, a je ti një nga ata?

Vetëm 1 në 100 njerëz e gjen imazhin e dytë në këtë foto, a je ti një nga ata?
Vetëm 1 në 100 njerëz e gjen imazhin e dytë në këtë foto, a je ti një nga ata?
Vetëm 1 në 100 njerëz e gjen imazhin e dytë në këtë foto, a je ti një nga ata?

Testet e inteligjencës janë ata që nxjerrin në pah zgjuarsinë e njerëzve.

Shumica prej tyre përfshijnë gjetjen e formulave të caktuara apo datave historike.

Por testi që ka qarkulluar së fundmi në internet kërkon vetëm të përqendroheni në një foto dhe të gjeni çfarë fshihet brenda saj.

Iluzionet optike dhe enigmat e kësaj natyre kanë tërhequr gjithmonë vëmendjen e njerëzve dhe shpeshherë janë përdorur në eksperimente psikologjike si një trajtim efektiv për të zbuluar të pandërgjegjshmen.

Në rast se nuk e gjeni dot shikoni foton e dytë dhe aty do e zbuloni se çfarë fshihet.

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/kuriozitete/