Tualeti “Louis Vuitton” i punuar me flori, shitet me çmim marramendës

Tualeti “Louis Vuitton” i punuar me flori, shitet me çmim marramendës
Tualeti “Louis Vuitton” i punuar me flori, shitet me çmim marramendës
Tualeti “Louis Vuitton” i punuar me flori, shitet me çmim marramendës

Për të gjithë ata që e duan luksin, në treg sapo ka dalë një prodhim që pakkujt do i shkonte mendja.

Bëhet fjalë për një tualet që kushton plot 100 mijë dollarë. 

Arsyeja e këtij çmimi të çmendur? Artistja amerikane Illma Gore e ka krijuar këtë tualet me flori dhe me 24 çanta të markës Louis Vuitton.

Amerikanes i janë dashur 3 muaj për krijimin e saj, transmeton tch.

Nëse mendoni se Illma Gore ka pasur vetëm qëllime artistike me tualetin e saj, gaboheni rëndë. Nëse doni, mund ta përdorni si çdo tualet tjetër.


Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/kuriozitete/