Terapi për sëmundjen: Gruaja ha gjarpërinj për trajtimin e kancerit (Video)

Terapi për sëmundjen: Gruaja ha gjarpërinj për trajtimin e kancerit (Video)
Terapi për sëmundjen: Gruaja ha gjarpërinj për trajtimin e kancerit (Video)
Terapi pu00ebr su00ebmundjen: Gruaja ha gjarpu00ebrinj pu00ebr trajtimin e kancerit (Video)

Një grua irakiane ha gjarpërinj si terapi për trajtimin e kancerit.

50 vjeçarha Siwanj Muhieeddin ha një gjarpër në muaj pas është diagnostikuar me kancer në mitër.

Fillimisht ajo merrte ilaçe që i dhanë doktorët, të cilët kushtonin 500- 700$ dhe çdo herë i blinte.

Çmimet ishin shumë të shtrenjta për të dhe ajo filloi të kërkonte mënyra të tjera. Një mjek popullor lokal pastaj i këshilloi të pëziente mjaltë me qumështin dhe urinën e devesë. Edhe pse shija ishte is “helm”, shëndeti i saj u përmisua.

Pastaj mjeku popullor i këshilloi të fillonte të hante gjarpërinj dhe ajo thotë se kjo lloj metode po funksionin për të./Voa/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuriozitete/