Teksa po luante pranë derës rrotulluese, vogëlushit i ngec këmba keq nën derë!

Teksa po luante pranë derës rrotulluese, vogëlushit i ngec këmba keq nën derë!
Teksa po luante pranë derës rrotulluese, vogëlushit i ngec këmba keq nën derë!
Teksa po luante pranë derës rrotulluese, vogëlushit i ngec këmba keq nën derë!

Derisa luante në dyert rrotulluese të një hoteli në Foshan të Kinës, një fëmijë i ngeci këmba dhe nuk mund të largohej.

Për pesë minuta, vogëlushi qante i frikësuar, megjithëse prindërit bashkë me disa të pranishëm, provonin ta ngrinin strukturën për ta larguar, transmeton Telegrafi.

Atë e ndihmuan disa policë që u ndodhën në afërsi, të cilët përdorën disa pajisje si levë dhe e shpëtuan të pa lënduar.

Më këtë rast, u kërkua që fëmijët të mos luajnë nëpër dyer rrotulluese, ndërsa prindërit t’i mbajnë nën kontroll kur luajnë nëpër këto hapësira. 

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/kuriozitete/