Të hash nusen për së gjalli’, njihuni me tortën më të madhe në botë

Të hash nusen për së gjalli’, njihuni me tortën më të madhe në botë
Të hash nusen për së gjalli’, njihuni me tortën më të madhe në botë
Të hash nusen për së gjalli’, njihuni me tortën më të madhe në botë

Një vajzë nga Londra, së bashku me ekipin ka gatuar një tortë që ka pamjen e një nuseje tradicionale arabe një metër e gjysmë dhe kostoja është marramendëse.

Debbie Wingham ka prezantuar ëmbëlsirën me katër diamante tre karatësh, ku vlera e secilit arrin në 15 mijë dollarë. 

Ajo ka treguar se pajisjet tjera për ta plotësuar pamjet përfshijnë 1 mijë imitime perlash dhe 5 mijë lule, duke arritur në vlerën 1 milionë dollarë. Ndërsa përbërësit janë 20 kg cokollatë belge, 1 mijë vezë si dhe 50 kg dekorim të bardhë.

Torta, e cila ka thyer rekord mendohet të prezantohet në një panair në Dubai.


Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/kuriozitete/