“Shkoj me burra të martuar që t’iu shpëtoj...”, habit vejusha 47-vjeçare

“Shkoj me burra të martuar që t’iu shpëtoj...”, habit vejusha 47-vjeçare
“Shkoj me burra të martuar që t’iu shpëtoj...”, habit vejusha 47-vjeçare
“Shkoj me burra të martuar që t’iu shpëtoj...”, habit vejusha 47-vjeçare

“Unë jam zgjidhja perfekte”, shprehet 47-vjeçarja Gweneth Lee, e cila shton se gjysma e grave të atyre burrave me të cilët ka shkuar e dinë për tradhtinë e bashkëshortit, por nuk thonë gjë pasi ato nuk janë më të interesuara për seksin dhe duan lumturinë e burrave të tyre.

Bëhet fjalë për vejushën super të pasur nga Amerika, e cila thotë se ka kryer marrëdhënie seksuale me më shumë se 100 burra të martuar në këto 10 vitet e fundit.

Ajo që habit më shumë nga fjalët e saj është deklarata që ajo ka bërë në lidhje me martesën. 

Ajo e mbështet shumë fort faktin se tradhtia bashkëshortore është dobiprurëse për martesën.

“E di që shumë njerëz mund ta dënojnë atë që bëj unë, por unë nuk pendohem aspak sepse sinqerisht mendoj se i mbaj të bashkuar çiftet me fëmijë dhe që i kanë kaluar të dyzetat”, shpjegon Lee.

Lexo Revisten Online

Shkurt, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
“Nesa Underwear”, Egzon Kazagiqi e Marigona Fazliu godasin me të brendshme...
I lumtur apo i mërzitur?
Nëna që ia vranë fëmijët - Shtron sofrën për fëmijët që si ka më...
Afarist i suksesshëm, drejtor ekzekutiv i Unionit të bizneseve shqiptaro-gjermane

https://kosovarja.al/kuriozitete/