Shikoni tentativën më qesharake të vjedhjes dhe qeshni me lot

Shikoni tentativën më qesharake të vjedhjes dhe qeshni me lot
Shikoni tentativën më qesharake të vjedhjes dhe qeshni me lot
Shikoni tentativën më qesharake të vjedhjes dhe qeshni me lot

Ndoshta përpjekja më e keqe për një plaçkitje u kap në kamerat e vëzhgimit në Kinë.

Videoja e lëshuar nga Departamenti i Policisë në Shangai tregon dy burra të paidentifikuar që afrohen në një dritare të një dyqani.

eksa i pari godet me një tullë xhamin e dyqanit por ai nuk thyhet, të njëjtën gjë tenton të bëjë edhe i dyti, po në vend që të godasë xhamin, godet shokun e tij në kokë duke e lënë të trullosur në vend.

Njeriu i dytë afrohet, dhe mund të shihet duke tërhequr partnerin e tij larg nga vendi i ngjarjes.

Videoja është parë pothuajse 15 milionë herë që nga faqja e internetit Weibo, ku fillimisht u postua.

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/kuriozitete/