Shikoni se si macet në Japoni reagojnë njëherësh, pak sekonda para se të nisë tërmeti

Shikoni se si macet në Japoni reagojnë njëherësh, pak sekonda para se të nisë tërmeti
Shikoni se si macet në Japoni reagojnë njëherësh, pak sekonda para se të nisë tërmeti
Shikoni se si macet në Japoni reagojnë njëherësh, pak sekonda para se të nisë tërmeti

Kjo është arsyeja

Pamjet që janë realizuar në një qendër për mace në Osaka të Japonisë, tregojnë se sa të ndjeshme janë këto kafshë.

Derisa po pushonin nëpër hapësirat e tyre, ato reaguan njëherësh dhe nisën të gjejnë strehim, pak sekonda para se të nisë një tërmet.

Sipas videos së realizuar më gjashtë qershor, shihet se macet janë shumë të ndjeshme dhe mund të ndjejnë edhe dridhjet më të vogla. /Lajmi.net/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/