Shikoni se si i mbetet koka mes grilave!

Shikoni se si i mbetet koka mes grilave!
Shikoni se si i mbetet koka mes grilave!
Shikoni se si i mbetet koka mes grilave!

Është e çuditshme se si mund të përfundojë koka e njeriut në grilat e një qelie!

Por një personi i ndodhi e gjithë kjo teksa po qëndronte në burg, transmeton Indeksonline.

Koka e tij ka ngecur në mes grilave përderisa tenton që ta tërheqë atë dhe në ndihmë i vijnë edhe gardianët.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/