Shikoni se si i mbetet koka mes grilave!

Shikoni se si i mbetet koka mes grilave!
Shikoni se si i mbetet koka mes grilave!
Shikoni se si i mbetet koka mes grilave!

Është e çuditshme se si mund të përfundojë koka e njeriut në grilat e një qelie!

Por një personi i ndodhi e gjithë kjo teksa po qëndronte në burg, transmeton Indeksonline.

Koka e tij ka ngecur në mes grilave përderisa tenton që ta tërheqë atë dhe në ndihmë i vijnë edhe gardianët.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuriozitete/