Rrahje si kjo nuk keni parë kurrë!

Rrahje si kjo nuk keni parë kurrë!
Rrahje si kjo nuk keni parë kurrë!
Rrahje si kjo nuk keni parë kurrë!

Raca njerëzore është e logjikshme, por në disa raste njerëzit e humbin logjikën dhe punojnë nën ndikimin e nervozes, shkruan “Kosovarja”.

Një video po qarkullon nëpër rrjetet sociale, shihen dy grupe njerëzish duke u rrahur me shufra.

Rrahje të tilla ku përfshihen më shumë se dy persona, ndoshta iu ka ndodhur që të shihni rrallë apo në disa raste mund të mos keni parë kurrë.

Kjo rrahje besohet të ketë ndodhur diku në vendet arabe, kjo duke u bazuar në shkronjat që shihen në po këtë gjuhë.

Ndërsa protagonistët e përleshjes, e godasin njëri-tjetrin sikur të mos kishin fare shpirt!

Në këtë përleshje shihen edhe disa femra të cilat mundohen që t’i qetësojnë gjakrat e burrave apo familjarëve të tyre, por që është e kotë përpjekja e tyre./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuriozitete/