Publikon video duke plaçkitur, kërkon sugjerime ku të kryejë vjedhjen e radhës

Publikon video duke plaçkitur, kërkon sugjerime ku të kryejë vjedhjen e radhës
Publikon video duke plaçkitur, kërkon sugjerime ku të kryejë vjedhjen e radhës
Publikon video duke plaçkitur, kërkon sugjerime ku të kryejë vjedhjen e radhës

Policia në Islandë dhe Angli, është vënë në kërkim të një të riu, që ka postuar videon në Instagram, ku shfaqet duke vjedhur në lokacione të ndryshme.

Policia në Islandë dhe Angli, është vënë në kërkim të një të riu, që ka postuar videon në Instagram, ku shfaqet duke vjedhur në lokacione të ndryshme.
Madje, ai ka kërkuar prej ndjekësve të tij, që t’i sugjerojnë se ku mund të plaçkit në të ardhmen.

Në anën tjetër, ndjekësit e tij nuk është se iu ka pëlqyer ky veprim, duke u shprehur se duhet ta lë dhe të mos merret me hajni.

“Jeni shumë budalla, më mirë shko në shtëpi”, ka qenë një prej komenteve të shumta.

Filmimi që mund ta shihni më poshtë, e tregon atë derisa vjedhë një ekran në një shtëpi dhe e thyen më pas, si dhe disa hajni tjera.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/