Pasagjeri e preku në pjesët intime në avion, vajza e padit atë në linjën ajrore

Pasagjeri e preku në pjesët intime në avion, vajza e padit atë në linjën ajrore
Pasagjeri e preku në pjesët intime në avion, vajza e padit atë në linjën ajrore
Pasagjeri e preku në pjesët intime në avion, vajza e padit atë në linjën ajrore

Një pasagjere e United Airlines po padit linjë pasi ajo dyshohet se u zgjua duke gjetur një burrë që e ngacmonte, ndërsa masturbohej nën një batanije.

Pasi u ankua pranë ekuipazhit, ajo thotë se asaj iu tha që të kthehej në sediljen e saj.

Anne Dowling zgjodhi një biletë “biznes-klas” në një fluturim nga Hong Kongu në San Francisko në korrik 2016 dhe u gjet pranë pasagjerit Monte Wedl, i cili punonte si pilot i FedEx në atë kohë.

Më vonë gjatë fluturimit, Dowling thotë se ajo u zgjua duke gjetur dorën e Wedl në pjesën e prapme të këmbës.

Ajo tha se ajo e shtyu dorën dhe vijoi të flinte, por u zgjua për herë të dytë duke ndjerë dorën e Wedl duke i fërkuar kofshën dhe duke kapur prapanicën.

Gruaja pretendon se i ka kërkuar burrit të hiqte dorën, por ai ka vijuar ta prekë sërish pranë pjesëve intime, duke u masturbuar.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/