Pas mannequin challenge, ky është trendi i radhës në rrjetet sociale (Video)

Pas mannequin challenge, ky është trendi i radhës në rrjetet sociale (Video)
Pas mannequin challenge, ky është trendi i radhës në rrjetet sociale (Video)
Pas mannequin challenge, ky është trendi i radhës në rrjetet sociale (Video)

Një çmenduri e radhës ka pushtuar internetin, dhe është shumë më keq se gjithçka tjetër që kemi parë deri tani.

Njerëzit hidhen nga lartësi të konsiderueshme për të...thyer një tavolinë! Në këtë mënyrë rrezikojnë dëmtime serioze, dhe duke llogaritur rrezikun e dukshëm që shoqëron kjo “sfidë” edhe ndonjë tragjedi nuk do të ishte për t’u habitur. Madje dikush jo vetëm hidhet nga një kat më lart mbi një tavolinë, por në atë tavolinë ndodhet i shtrirë një person tjetër. Diçka e paimagjinueshme me pak fjalë... Por dikush e bëri, dhe e ktheu në realitet. 


Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/kuriozitete/