Nxënësi arriti në shkollë me flokë të ngrira, pasi eci në mot të ftohtë për pesë kilometra

Nxënësi arriti në shkollë me flokë të ngrira, pasi eci në mot të ftohtë për pesë kilometra
Nxënësi arriti në shkollë me flokë të ngrira, pasi eci në mot të ftohtë për pesë kilometra
Nxënësi arriti në shkollë me flokë të ngrira, pasi eci në mot të ftohtë për pesë kilometra

Wang Fuman nga Kina, ka arritur në shkollë me flokë krejtësisht të ngrira, pasi kishte ecur për një orë në mot të ftohtë.

Për më keq, tetëvjeçari i mërdhirë është dashur të qëndronte ashtu me rroba të lagura, sepse klasa nuk ka ngrohje.Duart e tij ishin të plasaritura, pasi nuk ka pasur dorëza teksa ka ecur për afro pesë kilometra, në temperaturë minus nëntë gradë Celsius.

Raportohet se ai është i braktisur nga nëna, ndërsa babai i punon në një qytet tjetër, duke bërë që ai të jetojë me gjyshen dhe një motër më të madhe, në kushte shumë të vështira.

Pas raportimit atij i dhuruan një xhaketë të re. Mësimdhënësit kanë thënë se ky nxënës i klasës së tretë ka nota të shkëlqyera, ndërsa është shumë i dhënë pas matematikës.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuriozitete/