Nusja refuzon që në dasmën e saj të shihet loja e Kampionatit Botëror, kështu u thotë të ftuarve

Nusja refuzon që në dasmën e saj të shihet loja e Kampionatit Botëror, kështu u thotë të ftuarve
Nusja refuzon që në dasmën e saj të shihet loja e Kampionatit Botëror, kështu u thotë të ftuarve
Nusja refuzon që në dasmën e saj të shihet loja e Kampionatit Botëror, kështu u thotë të ftuarve

Ajo donte vëmendje për veten dhe jo për ndeshjen e futbollit.

Një nuse e frustruar i ndaloi vizitorët të shikojnë ndeshjen e Kupës Botërore midis Suedisë dhe Anglisë pas kërkesave të shumta që iu bënë nga të ftuarit në dasmë.

Përpos lojës, nusja e pakënaqur ka postuar në Facebook se në asnjë mënyrë nuk do të shfaqet ndeshja.

Ajo gjithashtu kërkoi që mysafirët të përmbahen nga kontrolli i rezultatit në telefonin e tyre, pasi ajo donte që dasma e saj të jetë një ‘zonë pa futboll’, transmeton Indeksonline.

Disa nga të ftuarit kishin deklaruar se kërkesa ishte shumë logjike përderisa të tjerë janë shprehur se ishte diçka e tepruar.

“Ajo lufton me një betejë të humbur, unë pot ë isha në vend të saj do të shpallesha e humbur”, kishte thënë dikush tjetër.


Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/