Nuk do ta besoni sa kushtojnë këto patike! Shuma e tyre ua merr mendtë

Nuk do ta besoni sa kushtojnë këto patike! Shuma e tyre ua merr mendtë
Nuk do ta besoni sa kushtojnë këto patike! Shuma e tyre ua merr mendtë
Nuk do ta besoni sa kushtojnë këto patike! Shuma e tyre ua merr mendtë

Shumë njerëz kanë fiksim që të vishen e mbathen firmato, shkruan “Kosovarja”.

Por, ndonjëherë çmimet e teshave apo këpucëve që ne pëlqejmë e kalojnë limitin e xhepit tonë.

Mesatarja e rrogave në botë mendohet se është diku rreth 1500 deri në 2000 euro, pagë mujore. Ndërsa në vendin tonë mesatarja sillet rreth 200 euro në muaj.

E të mendosh të blesh një palë patike si këto që do i shihni tani, duhet të punosh një pjesë të madhe të jetës.

Në internet po qarkullon një video ku shihen një palë patike të firmës “Nike”, në pamje ato duken jo dhe aq të mira, madje ka shumë nga ne që as nuk do i vishnin këto patike, ngase nuk i pëlqejmë shumë xixat dhe ngjyrën e tyre të artë. Por, që ta dini çmimi i këtyre patikeve është hiq më pak se sa 140.000 dollar!

Ja dhe video ku mund t’i shihni patiket që mendohet se janë ndër më të shtrenjtat në botë!


Këtu e keni edhe çmimin dhe përshkrimin e shkurtër të tyre./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuriozitete/