Njihuni me njeriun që kujdeset për kafshët e moshuara

Njihuni me njeriun që kujdeset për kafshët e moshuara
Njihuni me njeriun që kujdeset për kafshët e moshuara
Njihuni me njeriun që kujdeset për kafshët e moshuara

Ai e kupton se sa të vështirë e kanë jetën kafshët e vjetra.

Është e mrekullueshme që ai mbledh, ruan qentë e vjetër se askush nuk i dëshiron apo edhe kafshët e tjera të cilave duhet ndihmuar.

Ky njeri i përkushtuar deri në orën pesë të mëngjesit gatuan për secilin shok të tij varësisht prej sëmundjes dhe moshës që ka nevojë për ushqim dhe kujdes të vecantë.

http://kosovarja.al/kuriozitete/