Njihuni me burrin me 13 gra, secila prej tyre shtatzëne në të njëjtën kohë

Njihuni me burrin me 13 gra, secila prej tyre shtatzëne në të njëjtën kohë
Njihuni me burrin me 13 gra, secila prej tyre shtatzëne në të njëjtën kohë
Njihuni me burrin me 13 gra, secila prej tyre shtatzëne në të njëjtën kohë

Ky burrë në Indi, momentalisht ka 13 gra. Por më interesante është ajo që secila prej tyre është shtatzëne në të njëjtën kohë

Ata thonë se nuk kanë mospajtime mes vete dhe se jetojnë të lumtur, sepse janë si një familje e madhe dhe e lumtur.

Në Indi, martesat poligame janë diçka shumë normale dhe shumë njerëz e praktikojnë këtë gjë, por asnjëherë më parë nuk kishte ndodhur që një burrë të ketë 13 gra dhe të gjitha përnjëherë shtatzëne.

E gjithë Bota janë habitur për pajtueshmërinë e cila mbizotëron mes këtyre grave, sepse mes tyre asnjëherë nuk kishte patur ndonjë fjalosje apo ndonjë mendim të keq për njëra tjetrën.

Tregimi për këtë familje të madhe u bë aq e njohur dhe fascinante që askush nuk dyshon në seriozitetin e tyre.

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/kuriozitete/