Një banor i Belgjikës u bë shumë i pasur por i zgjati vetëm pesë minuta!

Një banor i Belgjikës u bë shumë i pasur por i zgjati vetëm pesë minuta!
Një banor i Belgjikës u bë shumë i pasur por i zgjati vetëm pesë minuta!
Një banor i Belgjikës u bë shumë i pasur por i zgjati vetëm pesë minuta!

Për një rast surprizë, për disa minuta, një belg është bërë pa dijeninë e tij shumë i pasur.

Një banor nga Dinant, Luc Mahieux, ka zbuluar se dikush kishte derdhur në llogarinë e tij Visa, shifrën marramendëse prej më shumë se 2 miliardë eurosh.

Përshtypja e çuditshme se ishte bërë shumë i pasur, zgjati vetëm 5 minuta, pasi banka fshiu menjëherë shumën nga llogaria.

“Mendova se do të zgjidhja të gjitha problemet e mia”, tregon duke qeshur.

Më pas ai e ka kaluar çështjen me një batutë në profilin e tij në “Facebook”, duke saktësuar për të gjithë miqtë e tij “të ardhshëm”, se nuk kishte më para.

Teknikët e anti-mashtrimit ende nuk kanë shpjeguar se si ka ardhur një shumë e tillë në llogarinë e saj dhe nga ku!.

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/kuriozitete/