"Ngujohuni" këtë të premte, është dita baksuze e vitit!

"Ngujohuni" këtë të premte, është dita baksuze e vitit!

Nëse 13-të janari qëllon ditë e premte, atëherë ajo ditë llogaritet si ditë tersi. Kështu llogaritet kjo ditë në supersticionet e Perëndimit.

Evropianët thuhet se e kanë marrë shumë seriozisht këtë ditë dhe janë duke tentuar të shmangin daljet në të premten "baksuze".

Britanikët kanë planifikuar që të premten mos të dalin në punë, të shikojnë filma dhe të jenë të mbyllur në këtë ditë. Kjo për arsye që të shmangin çdo aksident të mundshëm jashtë. /Indeksonline

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/kuriozitete/