Në ditët e para të pranverës, nuk duhet kurrsesi ta bëni këtë gjë

Në ditët e para të pranverës, nuk duhet kurrsesi ta bëni këtë gjë
Në ditët e para të pranverës, nuk duhet kurrsesi ta bëni këtë gjë
Nu00eb ditu00ebt e para tu00eb pranveru00ebs, nuk duhet kurrsesi ta bu00ebni ku00ebtu00eb gju00eb

Sot është dita e parë e pranverës.

Sipas shumë besimeve, 3 ditët e para gjatë ndërrimit të kësaj stine, nuk duhet t’i bëni disa gjëra që do të ceken në vazhdim, shkruan revista Kosovarja.

Nga data 20 deri më 23 mars, nuk duhet të martoheni, sepse, sipas besimeve të ndryshme, do të keni lot dhe vuajtje, e poashtu edhe probleme në anën financiare.

Poashtu, ditët e para të marsit nuk duhet ta pastroni shtëpinë, të qani apo të huazoni dhe jepni para./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/kuriozitete/