Në bodrum zbulohen 600 monedha ari të vitit 1876

Në bodrum zbulohen 600 monedha ari të vitit 1876
Në bodrum zbulohen 600 monedha ari të vitit 1876
Në bodrum zbulohen 600 monedha ari të vitit 1876

Punonjësit kanë gjetur 600 monedha ari gjatë prishjes së një shtëpie të pabanuar në Brittany. Zbulimi i papritur u bë në bodrum.

Policia raportoi të hënën se punëtorët dëgjuan kërcitjen e një kutie gjatë punimeve dhe kur e hapën gjetën monedhat.

Sipas njoftimeve monedhat datojnë që nga viti 1870 dhe mbajnë fytyrën e mbretit të Belgjikës, Leopold II.

Policia raportoi se thesari është nën mbikqyrjen e policisë dhe do të mbahet i mbyllur derisa të zbulohen më shumë informacione rreth origjinës së tij.

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/kuriozitete/