Ndodh edhe kjo, flenë midis rruge, kështu e arreston policia

Ndodh edhe kjo, flenë midis rruge, kështu e arreston policia
Ndodh edhe kjo, flenë midis rruge, kështu e arreston policia
Ndodh edhe kjo, flenë midis rruge, kështu e arreston policia

Pamjet nga kamera e sigurisë së veturës së policisë në Texas tregojnë momentin kur një grua është gjetur duke fjetur në rrugë.

Në video shihet se si polici ndalon veturën para saj dhe kur i afrohet për ta ndihmuar ajo zgjohet dhe më pas arrestohet për dehje publike.

Gruaja në fjalë u zbulua se quhet Jeanette Murillow dhe u lirua disa orë më vonë.

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/kuriozitete/