Ndërtojeni lehtë një pishinë për këtë verë me këtë metodë (FOTO)

Ndërtojeni lehtë një pishinë për këtë verë me këtë metodë (FOTO)
Ndërtojeni lehtë një pishinë për këtë verë me këtë metodë (FOTO)
Ndërtojeni lehtë një pishinë për këtë verë me këtë metodë (FOTO)

Pasi që jemi në verë, ajo çfarë ju duhet më së shumti është një pishinë për t’u relaksuar.

Nëse dëshironi të krijoni një pishinë të mirë dhe të thjeshtë, kjo metodë e ndërtimit të pishinës do t’ju pëlqejë shumë.

Ja çfarë ju nevojitet:

Një pishinë gume të cilën mund ta blini në market, me ngjyrë të kaltër të ndezur. Përdorni drunj dhe paleta të cilat përdoren në depo dhe fabrika. Dhe ndiqni hapat si në foto:

Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/kuriozitete/