Ndërtojeni lehtë një pishinë për këtë verë me këtë metodë (FOTO)

Ndërtojeni lehtë një pishinë për këtë verë me këtë metodë (FOTO)
Ndërtojeni lehtë një pishinë për këtë verë me këtë metodë (FOTO)
Ndërtojeni lehtë një pishinë për këtë verë me këtë metodë (FOTO)

Pasi që jemi në verë, ajo çfarë ju duhet më së shumti është një pishinë për t’u relaksuar.

Nëse dëshironi të krijoni një pishinë të mirë dhe të thjeshtë, kjo metodë e ndërtimit të pishinës do t’ju pëlqejë shumë.

Ja çfarë ju nevojitet:

Një pishinë gume të cilën mund ta blini në market, me ngjyrë të kaltër të ndezur. Përdorni drunj dhe paleta të cilat përdoren në depo dhe fabrika. Dhe ndiqni hapat si në foto:

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/kuriozitete/