Mos e humbisni! Ja çfarë do të ndodhë me 21 gusht (Video)

Mos e humbisni! Ja çfarë do të ndodhë me 21 gusht (Video)
Mos e humbisni! Ja çfarë do të ndodhë me 21 gusht (Video)
Mos e humbisni! Ja çfarë do të ndodhë me 21 gusht (Video)

21 gushti 2017 do të jetë dita e shënuar kur do të ndodhë eklipsi që do të mbulojë tërësisht diellin.

Ky eklips ndodh për herë të parë që nga viti 1918.Hëna do të zhvendoset pas Diellit dhe sipërfaqja e Tokës do të zhytet në hije të plotë për disa minuta. Eklipsi do të mund të shihet në të gjitha shtetet e botës, por më i dukshëm do të jetë në Amerikë. Mendohet se do të zgjasë 1 orë e 40 minuta.

Teoritë konspirative që qarkullojnë në lidhje me këtë eklips nuk janë të pakta. Mendohet se kjo datë do të shënojë nisjen e një apokalipsi dhe fundin e botës, duke sjellë kështu një shkatërrim 7-vjeçar.Sipas teorive, njerëzimi do të përfshihet nga luftërat dhe kaosi kozmik.


Mos e humbisni! Ja çfarë do të ndodhë me 21... by zemraeshqiptarit


Lexo Revisten Online

Tetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Luiza Hasani vajza me yll në ballë
Isha i fundit i ndershëm
I pazëvendësueshmi
Unë budallaqja, u dashurova në profën e matematikës!

http://kosovarja.al/kuriozitete/