Ky shofer i çudit këta djelmosha me veprimin e tij!

Ky shofer i çudit këta djelmosha me veprimin e tij!
Ky shofer i çudit këta djelmosha me veprimin e tij!
Ky shofer i çudit këta djelmosha me veprimin e tij!

Është bërë si trend publikimi i videove interesante nëpër rrjetet sociale, shkruan “Kosovarja”.

Edhe këtë video që do e shihni tani vërtet është shumë interesante.

Aty shihen dy djem të rinj duke qëndruar para një lokali afër parkingut të veturave. Ku në ato momente vjen një pronar i njërës nga veturat, dhe duket se ai është shofer i ri. E nuk di se si ta largoj veturën nga parkingu, ku detyrohet ta tërheq me duar e më pas hip në të dhe vazhdon.

Ndiqeni videon në fjalë dhe shikojeni se si mbesin të shtangur këta djelmoshat kur e shohin ngjarjen se si rrodhi./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuriozitete/