Ky çift do iu tregoj se çdo gjë është e mundur!

Ky çift do iu tregoj se çdo gjë është e mundur!
Ky çift do iu tregoj se çdo gjë është e mundur!
Ky çift do iu tregoj se çdo gjë është e mundur!

Kemi rastisur që të shohim shumë shpesh çifte që nuk përshtatën aspak me njëri-tjetrin.

Por, edhe të atillë që duken si vëlla e motër, shkruan “Kosovarja”.

E ne sonte kemi zgjedhur një çift shumë simpatik që t’ua sjellim që ta shihni, dhe të motivoheni nga ajo që do e shihni.

Çifti në fjalë janë shtat shkurtë. Por, ata nuk i ka ndaluar e as nuk i ka penguar asgjë që të dashurohen e madje të sjellin në jetë një fëmijë dhe janë në pritje të fëmijës tjetër.

Emri i këtij çifti simpatik nuk është bërë i ditur akoma, por foto që do e shikoni tani ka bërë xhiro nëpër rrjetet sociale. Madje ka arrit të merr shumë pëlqime dhe komente pozitive./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuriozitete/