Kjo video tregon se sat ë rrezikshëm janë telefonat celular

Kjo video tregon se sat ë rrezikshëm janë telefonat celular
Kjo video tregon se sat ë rrezikshëm janë telefonat celular
Kjo video tregon se sat ë rrezikshëm janë telefonat celular

Janë të shpeshta rastet kur telefonat mobil shpërthejnë, derisa punojmë me ta, ose kur jemi duke i mbushur me bateri.

Por, një grua mbeti e habitur kur derisa po voziste veturën, telefoni i llojit Iphone 6 merr flakë, transmeton Indeksonline.

Në këtë video, vërehet momenti kur telefoni eksplodon dhe shoferja dekoncentrohet.

Andaj, kujdes ku e mbani telefonin derisa vozisni, mos i lini të nxehen në diell.

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/kuriozitete/