Kjo është USB-ja më e fuqishme në botë! Ja pse

Kjo është USB-ja më e fuqishme në botë! Ja pse
Kjo është USB-ja më e fuqishme në botë! Ja pse
Kjo është USB-ja më e fuqishme në botë! Ja pse

Kompanitë konkurrojnë çdo vit që mund të “mbushin” më shumë memorie në sa më pak hapësirë ​​të jetë e mundur. Fituesi i këtij viti është SanDisk, i cili paraqiti një miniaturë USB flash drive që ruan 1TB memorie!, transmeton Indeksonline.

Vitin e kaluar, Kingston arriti të bënte diçka edhe më të mirë dhe prezantoi 2 terabajt në një sipërfaqe pak më të madhe sesa mesatarja USB drive.

SanDisk e bëri atë me një flash shumë më të vogël, pak më të madh se një monedhë, plus teknologjia e fundit USB-C, që do të thotë se mund të futet drejtpërdrejt në telefonin Android.

Megjithëse është paraqitur vetëm një prototip, dhe çmimi potencial dhe data e nisjes për treg ende nuk është shpallur, supozohet të kushtojë rreth 500 dollarë.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuriozitete/