Jo si çdo Barbie, këtë herë shikojeni ndryshimin!

Jo si çdo Barbie, këtë herë shikojeni ndryshimin!
Jo si çdo Barbie, këtë herë shikojeni ndryshimin!
Jo si çdo Barbie, këtë herë shikojeni ndryshimin!

Për vite me radhë, barbie ishte mjaft e thjeshte, gjithnjë e njëjtë në pamje.

Me gjoks jo shumë të madh, bel të vogël, flokët bionde dhe në shumë raste sy të kaltër, e tillë ishte pamja e një barbie.

E shumë prej vajzave në botë u inspiruan që të bënin edhe operacione plastike në mënyrë që të dukeshin njësoj, transmeton Indeksonline.

E tani më në fund, barbie-s i është vendosur një ‘hixhab’ frymëzuar nga atletja amerikane dhe medalistja e bronztë olimpike, Ibitihaj Muhammed.

Kur Mittel i tha Ibtihaj se po planifikonin të krijonin një barbie në ndër të saj, ajo bërtiti. Ajo më pas bëri disa kërkesa që barbies t’i vihej një ‘eyeliner’ të jetë më e plotë dhe me xhihab.

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuriozitete/