Janë dashur 8 vite kohë për tu shkrepur këto fotografi mahnitëse

Janë dashur 8 vite kohë për tu shkrepur këto fotografi mahnitëse
Janë dashur 8 vite kohë për tu shkrepur këto fotografi mahnitëse
Janë dashur 8 vite kohë për tu shkrepur këto fotografi mahnitëse

Për të realizuar këto foto mahnitëse, fotografit i janë dashur plot 8 vite.

Bëhet fjalë për një zonë në San Francisco të Shteteve të Bashkuara dhe fotografi ishte i fiksuar tek pjesa e mjegullës gjatë natës dhe ditës.

Për realizimin e fotove është gjithnjë e vështirë veçanërisht në verë për shkak të mjegullës së dendur si pasojë e ajrit të ngrohtë që vjen nga Paqësori.

Fotografit dhe grupit të tij i është dashur të ngitet në malit Tamalpais, në lartësi 2 572 metra mbi nivelin e detit.

E rrallë ka qenë qarkullimi i mjegullës sipas kontureve të tokës, pra e valëzuar./Lajmi.net/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/