Ja sa lekë fitojnë VIP-at nga pëlqimet e fotove të postuara në rrjetet sociale

Ja sa lekë fitojnë VIP-at nga pëlqimet e fotove të postuara në rrjetet sociale
Ja sa lekë fitojnë VIP-at nga pëlqimet e fotove të postuara në rrjetet sociale
Ja sa lekë fitojnë VIP-at nga pëlqimet e fotove të postuara në rrjetet sociale

Në kohën që po jetojme çdo sekondë e kaluar në rrjetet sociale është burim të ardhurash për dikë.

Lundroni nëpër faqe interneti, pëlqeni video, këngë e postime dhe as nuk e mendoni se këto të fundit po pasurojnë dikë që as nuk e njihni. Ky është fenomeni i viteve të fundit, ku njerëzit po paguhen në bazë të pëlqimeve dhe shikimeve në hapësirat virtuale.

Për Marie Claire Magazine, CEO i Talent Resources Michael Heller, pohoi se postet e sponsorizuara përbëjnë rreth 25% të pasurisë së VIP-ave. Vetëm me një postim, çfarëdoqoftë ai, Kim Kardashian fiton rreth 500 mijë dollarë vetëm falë 92 milion ndjekësve në Instagram.

Nderkohe motrat e saj si Khloé apo Kourtney ( me respektivisht 64.3 million dhe 54.5 million followers, )arrijne te fitojne rreth $250,000 per post. Jo keq, huh?


Lexo Revisten Online

Qershor, 2017 (2)

€ 1.99

| Blej Tani
Më e bukura e Diasporës
Mjerimin e një populli e udhëheqin dështakët, duke i fundosur të zotët!
“Në Stara Gradishkë e gjeta dhe aty e lash Adem Demaçin”
Kështu jetojnë kosovarët në Francë...