Ishit mësuar keq deri tani! Instagrami sjell risinë që do ju mërzisë dhe do ju gëzojë njëkohësisht

Ishit mësuar keq deri tani! Instagrami sjell risinë që do ju mërzisë dhe do ju gëzojë njëkohësisht
Ishit mësuar keq deri tani! Instagrami sjell risinë që do ju mërzisë dhe do ju gëzojë njëkohësisht
Ishit mësuar keq deri tani! Instagrami sjell risinë që do ju mërzisë dhe do ju gëzojë njëkohësisht

Në 2018 mund të themi se mbi 90% prej nesh kemi në telefonin tonë aplikacionin, “Instagram”.

Mund të thuhet se tashmë “Facebook”-u nuk është më ‘dashuria’ e të gjithë por e kanë zëvendësuar me rrjetin social, Instagram. U desh kohë të mësoheshim edhe me “Snapchat”-in kur pamë se kur bëjë ‘screenshot’ dikujt, ai person të cilit i bëje njoftohej. Tashmë kjo gjë duket se do të jetë edhe në Insta.

Stafi i Instagram ka menduar se duhet të ruhet privatësia e çdokujt dhe kanë menduar se kjo mënyrë do të jetë e duhura por kjo pasi të bëhet ‘update’-i i ri. Nuk na ngelet tjetër vecse t’ju themi: Kujdes kur bëni “screenshot”!/intv.al/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/