Ia vrau djalin, por fjalët e këtij babai do ua thyejnë zemrën...

Ia vrau djalin, por fjalët e këtij babai do ua thyejnë zemrën...
Ia vrau djalin, por fjalët e këtij babai do ua thyejnë zemrën...
Ia vrau djalin, por fjalët e këtij babai do ua thyejnë zemrën...

Falja e gjakut jo vetëm në vendin tonë por edhe në shumë vende të botës është shumë e vështirë, shkruan Kosovarja.

Me të shikuar videon më poshtë, fjalët e një babai i cili e falë atë që birit të tij ia mori jetën, janë rrëqethëse dhe përcjellin një mesazh shumë të fuqishëm tek opinioni.

Ai i shprehet keqbërësit se si nuk është i nervozuar dhe i hidhëruar në të, por në djallin i cili ato momente e shpiu të bëj krimin në fjalë.

Babai i të ndjerit po ashtu përcjellë mesazhin që falja është shumë hyjnore në fenë islame dhe një virtyt i lartë njerëzorë.

Vërtetë të falësh është madhështore, andaj ndiqeni mesazhin në fjalë./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuriozitete/