I propozon martesë në mes të sheshit, ajo para të gjithëve i thotë “JO”!

I propozon martesë në mes të sheshit, ajo para të gjithëve i thotë “JO”!
I propozon martesë në mes të sheshit, ajo para të gjithëve i thotë “JO”!
I propozon martesë në mes të sheshit, ajo para të gjithëve i thotë “JO”!

Në sheshin Paseo de la Fe në Monterrey, Meksikë, një i ri kishte zgjedhur që të hipte në një skenë të improvizuar për t’i propozuar martesë të dashurës së tij, shkruan “Kosovarja”.

Tek sa djali ishte ulur në gjunjë para të dashurës së tij, ku dhe i dhuroi një buqetë me lule, e më pas edhe unazën për propozim martese. Vajza qëndronte para tij në këmbë, ajo e mori buqetën me lule, por kur i dashuri e nxori unazën e martesës për t’ia dhuruar asaj, ajo me lot në sy i tha jo. Më pas vajza u largua me shpejtësi duke e hedhur edhe buqetën me lule në tokë që e kishte pranuar nga i dashuri i saj.

Të shokuar mbetën të gjithë ata që ishin mbledhur për ta parë këtë propozim martese.
I shokuar mbeti edhe djali të cilit e dashura e tij ia refuzoi unazën dhe propozimin e martesës duke i thënë jo dhe duke u larguar.

Video ka bërë gjiro nëpër rrjet./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.al/kuriozitete/