Hapet “Kafja e vdekjes” , ju bën të reflektoni për jetën, dhe për ata që futen në arkivol ka …

Hapet “Kafja e vdekjes” , ju bën të reflektoni për jetën, dhe për ata që futen në arkivol ka …
Hapet “Kafja e vdekjes” , ju bën të reflektoni për jetën, dhe për ata që futen në arkivol ka …
Hapet “Kafja e vdekjes” , ju bën të reflektoni për jetën, dhe për ata që futen në arkivol ka …

​Gjendet në Bangkok të Tailandës dhe quhet “Kid Mai Death Café”, bëhet fjalë për kafen e vdekjes ku klientët inkurajohen për të reflektuar për jetën, duke marrë pije të ndryshme dhe qetësohen brenda një arkivoli.

Qëllimi është që konsumatorët të mësojnë të jetojnë me më shumë vetëdije dhe të bëjnë një jetë më të mirë. 

Pronari Veeranut bazohet tek parimet budiste dhe qëllimin e ka më shumë tek të rinjtë të cilët janë të apasionuar në teknologji dhe brenda atij arkivoli mund të shkëputen duke reflektuar mbi zgjedhjet e jetës.

Në kafen të cilën klientët e quajnë “ndërgjegjja e vdekjes” ka skelte që kujtojnë se vdekja është rreth e rrotull. 

Bari inkurajon të përjetoni një përvojë të tmerrshme në errësirë dhe ofron zbritje për ata që shtrihen në arkivol për disa minuta. /Blitz.al/

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/