Gara interesante ku garuesi ha 50 speca të nxehtë në 68 sekonda

Gara interesante ku garuesi ha 50 speca të nxehtë në 68 sekonda
Gara interesante ku garuesi ha 50 speca të nxehtë në 68 sekonda
Gara interesante ku garuesi ha 50 speca të nxehtë në 68 sekonda

Garë e çuditshme

Një i ri kinez fitoi çmimin e parë në ditën e parë të një konkursi të rrallë të tipit festival garimi, ku mes një pishine me speca të nxehta duhet ngrënë sa më shumë të tilla.

Tang Shuhuihu hëngri 50 në vetëm 68 sekonda, për të shijuar triumfin e fituesit ku si shpërblim mori një monedhë ari prej 24 karatësh.

Ky festival mbahet për të dytin vit radhazi dhe do të zgjasë?deri`né fund të gushtit.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/