Ekziston një restorant ku Edi Rama nuk mund të futet

Ekziston një restorant ku Edi Rama nuk mund të futet
Ekziston një restorant ku Edi Rama nuk mund të futet
Ekziston një restorant ku Edi Rama nuk mund të futet

Një restorant i famshëm në Washington ka ndryshuar politikën e tij duke ndaluar hyrjen e njerëzve që veshin atlete, pas akuzave për racizëm.

Brian Gordon një Afrikano-Amerikan tha se shokët e tij u lejuan të hyjnë në këtë restorant, ndërsa ai jo, vetëm se kishte veshur atlete.

Ai u telefonoi shokëve brenda dhe kur ato panë brenda lokalit se kishte njerwz që vishnin atlete të bardha tenisi, e kuptoi se kjo ishte një vepër raciste.

Kaq mjaftoi që restoranti dhe njëkohësisht edhe klub nate të merrte mjaft reagime negative, menjëherë pasi fakti u publikua nga “The Washington Post”.

Menjëherë pas kësaj pas zhurmës së madhe në rrjetet sociale menaxheri i lokalit hoqi këtë politikë të lokalit si dhe pushoi nga puna punëtorin që e kishte kthyer Gordon mbrapsht.

Siç duket edhe po të kishte shkuar kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, të cilit i pëlqejnë shumë atletet, nuk do të lejohej të futej. Por tani pas ndodhisë, çdo kush ka të drejtë të futet, pavarësisht se është me atlete apo këpucë.


Lexo Revisten Online

Maj, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
A është Albert Hashimi biznesmeni më i bukur?
KU TA GJEJ DURIMIN?
Ilir Sinani: Jam njëfarë patrioti i vogël
Zonja e parë e Prishtinës

http://kosovarja.al/kuriozitete/