E pabesueshme: Ky celular i takon shekullit të 13-të! – (Video)

E pabesueshme: Ky celular i takon shekullit të 13-të! – (Video)
E pabesueshme: Ky celular i takon shekullit të 13-të! – (Video)
E pabesueshme: Ky celular i takon shekullit të 13-të! – (Video)

Hulumtuesit kanë gjetur një mjet të pazakontë në Austri për të cilin thuhet se daton nga shekulli i 13-të dhe duket tërësisht si telefon mobil, transmeton Zeri.info.

Në këtë aparat të çuditshëm, janë tiparet sikurse në telefonat e parë mobil që kanë dalë në treg, ndërsa shkronjat në tastierë, ngjajnë me gjuhën arabe.

Eksperti i objekteve të paidentifikuara, Daniel Munoz, sqaron se ngjashmëria me telefona mobil është e jashtëzakonshme dhe thotë se është i sigurt që bëhet fjalë për ndonjë lloj aparati.

Ky objekt është regjistruar si “out of time”, sikurse edhe shumë objekte tjera të panjohura dhe të çuditshme.

Lexo Revisten Online

Qershor, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Ajkune Ahmetaj, një emër suksesi
FAJI JETIM
Njeriu që ndali rrahjet, therjet, vrasjet...
25 të vrarët e hoxhës së Keqekollës

http://kosovarja.al/kuriozitete/