E kritikuan për hundën, nuk do ta besoni çfarë i ndodhi më vonë (Foto/Video)

E kritikuan për hundën, nuk do ta besoni çfarë i ndodhi më vonë (Foto/Video)
E kritikuan për hundën, nuk do ta besoni çfarë i ndodhi më vonë (Foto/Video)
E kritikuan për hundën, nuk do ta besoni çfarë i ndodhi më vonë (Foto/Video)

Ajo kishte lindur me hundë normale, por me kohën ishte ballafaquar me një sëmundje nga e cila hunda e saj pësoi ndryshim dhe ndikoi shumë në vetëbesimin e saj, shkruan revista Kosovarja.

Pamela, e cila rrëfeu se u përball me shumë përqeshje dhe ofendime, vendosi që të paraqitej në një emision, ku aty edhe iu ofrua mundësia e operimit të hundës, e cila nuk i kushtoi asgjë.

Pasi që arriti që të kthejë vetëbesimin e saj që i kishte munguar një kohë të gjatë, ajo ndjehej më e lumtur se kurrë. Shikoni fotografitë dhe videot./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/kuriozitete/