E kritikuan për hundën, nuk do ta besoni çfarë i ndodhi më vonë (Foto/Video)

E kritikuan për hundën, nuk do ta besoni çfarë i ndodhi më vonë (Foto/Video)
E kritikuan për hundën, nuk do ta besoni çfarë i ndodhi më vonë (Foto/Video)
E kritikuan për hundën, nuk do ta besoni çfarë i ndodhi më vonë (Foto/Video)

Ajo kishte lindur me hundë normale, por me kohën ishte ballafaquar me një sëmundje nga e cila hunda e saj pësoi ndryshim dhe ndikoi shumë në vetëbesimin e saj, shkruan revista Kosovarja.

Pamela, e cila rrëfeu se u përball me shumë përqeshje dhe ofendime, vendosi që të paraqitej në një emision, ku aty edhe iu ofrua mundësia e operimit të hundës, e cila nuk i kushtoi asgjë.

Pasi që arriti që të kthejë vetëbesimin e saj që i kishte munguar një kohë të gjatë, ajo ndjehej më e lumtur se kurrë. Shikoni fotografitë dhe videot./Kosovarja/

Portali kosovarja-ks.com është themeluar në nëntor të vitit 2008 nga revista Kosovarja.

[email protected] [email protected] Tel: +383 38 51 75 75 - MOB: +383 44 14 34 48;

Na ndiqni në

http://kosovarja.al/kuriozitete/