E çuditshme: Ky është vendi që dhëmbët e shtrembër konsiderohen sinonim i bukurisë (Foto/Video)

E çuditshme: Ky është vendi që dhëmbët e shtrembër konsiderohen sinonim i bukurisë (Foto/Video)
E çuditshme: Ky është vendi që dhëmbët e shtrembër konsiderohen sinonim i bukurisë (Foto/Video)
E u00e7uditshme: Ky u00ebshtu00eb vendi qu00eb dhu00ebmbu00ebt e shtrembu00ebr konsiderohen sinonim i bukurisu00eb (Foto/Video)

Mësoni se në cilin shtet gratë me dhëmbë të shtrembër konsiderohen si gra me bukuri reale dhe 4 fakte të tjera.

Pra, më poshtë mund t’i gjeni pesë fakte interesante, prej të cilave mund të mësoni diçka.

1. Duart janë burimi më i madh i mikrobeve në shtëpi

2. pothuajse 40 përqind e të rriturve në Afrikë janë analfabet.

3. Në çdo moment, diku në tokë ndodhin rreth 18 mijë bubullima.

4. Fluturimi më i shkurtër në botë me aeroplan, zgjat 1 minutë e 14 sekonda dhe është kryer prej Vestreja dhe Papa Vestreja të Skocisë.

5. Të gjithë e dimë se dhëmbët e drejtë janë sinonim i bukurisë, nuk ka rëndësi se kjo tingëllon çuditshëm por në Japoni dhëmbët e shtrembër konsiderohen si idealja e bukurisë!

Lexo Revisten Online

Shtator, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Shqiptari që rrëmbeu titullin “Më i bukuri i Gjermanisë”
Ç’kohë është kjo?
Ia ka bërë varrin djalit, edhe pse eshtrat ende nuk i janë gjetur
Luftëtari që vlejti sa 1000 ushtarë

http://kosovarja.al/kuriozitete/