Dy nëna e zbulojnë rastësisht se po rrisnin djemtë e njëra-tjetrës

Dy nëna e zbulojnë rastësisht se po rrisnin djemtë e njëra-tjetrës
Dy nëna e zbulojnë rastësisht se po rrisnin djemtë e njëra-tjetrës
Dy nëna e zbulojnë rastësisht se po rrisnin djemtë e njëra-tjetrës

Dy nënat nga Brazili janë duke pritur testet e ADN-së për të kuptuar nëse djemtë e tyre 9-muajsh janë ngatërruar nga spitali ku kanë lindur fëmijët e tyre në të njëjtën ditë.

Francielli Monteiro Garcia dhe Erivania da Silva Santos nga Alta Floresta në perëndim të Brazilit, kanë pësuar ta kryejnë testimin e ADN-së, për të përcaktuar nëse janë nënat e djemve.

Duket se kjo ka ndodhur pas një gabimi tronditës, që u zbulua rastësisht nga njëra nënën në një klinikë, pesë muaj pas lindjes së fëmijëve. Gajtë një kontrolle rutine te pediatri Francielli vuri re ngjashmërinë e një fëmije tjetër me burrin e saj. Ajo kontaktoi Erivnian dhe gjatë bisedës ata kuptuan se fëmijët ndoshta u zëvendësuan në spital. Francielli Monteiro Garcia ka bërë tashmë testin ADN-së, që tregoi se ajo nuk është nëna e djalit 9-muajsh që po e rrit

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.al/kuriozitete/