Do të duket kështu njëra ndër shtëpitë më spektakolare në botë

Do të duket kështu njëra ndër shtëpitë më spektakolare në botë
Do të duket kështu njëra ndër shtëpitë më spektakolare në botë
Do të duket kështu njëra ndër shtëpitë më spektakolare në botë

Nëse keni pyetur se si do të duket dizajni i së ardhmes, përgjigjja do të mund të fshihej në projektin “Solo Houses”.

Studioja e njohur arkitektonike japoneze TNA ka prezantuar vizionin e vet të projektit të quajtur “Solo Houses”.

I gjithë tregimi nis nga francezi Christian Bourdais, i cili ka dëshiruar t’i mbledhë arkitektët e rinj dhe të talentuar, të cilët me dizajnin unik do të plotësonin pjesët e largëta dhe të pabanueshme të Spanjës, transmeton Telegrafi.

Tashmë kemi pasur rastin t’i shohim vizionet e studiove të tjera, mirëpo kjo gjithsesi është e veçantë. Kur shikoni vizualet, të parën do të vëreni pishinën impozante e cila duket si së paku njësoj e madhe sa shtëpia, ndërsa vetë shtëpia megjithatë është ndërtuar ashtu që të duket si piramidë masive e kthyer mbrapsht.

Materiali i cili dominon në interier dhe eksterier është betoni, i cili gjithë dizajnit i jep notë shumë madhështore.

Kur hyhet në shtëpi, haset në tavolinën për ngrënie, ndërsa pjesët janë sikur të dhomave të ditës dhe të gjumit të ngritura në paradhoma të mrekullueshme.

I gjithë objekti është i punuar ashtu që të përshtatet maksimalisht me ambientin dhe të ndikojë sikur mure moderniste, mirëpo atë që saktësisht mendoj, shikojeni në vazhdim.

Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/