Djaloshi fillon të vallëzojë në stacionin e trenit, pak më vonë ndodh e papritura

Djaloshi fillon të vallëzojë në stacionin e trenit, pak më vonë ndodh e papritura
Djaloshi fillon të vallëzojë në stacionin e trenit, pak më vonë ndodh e papritura
Djaloshi fillon të vallëzojë në stacionin e trenit, pak më vonë ndodh e papritura

Kemi parë shumë video interesante gjatë gjithë kohës që janë publikuar në internet, por kjo është diçka tjetër.

Në Sidnei të Australisë, në një stacion treni, një djalosh filloi të vallëzonte dhe më pas ndodhi e papritura, transmeton Gazeta Express.

Këtë vallëzim irlandez nuk e prisnin udhëtarët.

Shikojeni videon më poshtë:Lexo Revisten Online

Korrik, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Kallashi - E pakrahasueshmja
Po ç’mu kujtove sot, o Teki Dervishi!
Hasan Gashi - Hasan Hakubeti!
Rrëfimi i njeriut që mbeti pa familje - Nuk i mbet kush as për farë!

https://kosovarja.al/kuriozitete/