Dhjetë rastet kur njerëzit gjeten “sozitë” e tyre në piktura – dhe bënë një selfie, gjithsesi (Foto)

Dhjetë rastet kur njerëzit gjeten “sozitë” e tyre në piktura – dhe bënë një selfie, gjithsesi (Foto)
Dhjetë rastet kur njerëzit gjeten “sozitë” e tyre në piktura – dhe bënë një selfie, gjithsesi (Foto)
Dhjetë rastet kur njerëzit gjeten “sozitë” e tyre në piktura – dhe bënë një selfie, gjithsesi (Foto)

Disa dashamirë të artit, gjatë vizitave të tyre nëpër galeri, përveçse janë kënaqur me atë që kanë parë, kryesisht, kanë hasur edhe në diçka me të cilën gjithsesi edhe janë befasuar.

Bëhet fjalë për vizitorë të galerive të cilët atje kanë hasur në piktura të njerëzve të cilët u ngjanin shumë.

Dhe gjithsesi, ata e kanë shfrytëzuar një rast të tillë, duke e bërë edhe një selfie me ta.

Një listë të tyre e ka publikuar Bored Panda, në të cilat ata shihen bashkë me “sozitë” e tyre. /Telegrafi/

Lexo Revisten Online

Dhjetor, 2017

€ 1.99

| Blej Tani
Mis, ikonë femërore, ekstravagante, misterioze
Sonte, 31 dhjetor 2017
Çka thotë Shaqir Palushi për kompaninë e tij, për Kosovën, për familjet në nevojë e për Çun Lajçin?
A është dheu i Kosovës i mallkuar?

http://kosovarja.al/kuriozitete/